Juletræer og pyntegrønt

Produktion af juletræer

Plantningsselskabet Sønderjylland har siden 1960 produceret juletræer. Vores juletræer bliver produceret på Skærbæk Arealet, som udgør 45 hektar. Skærbæk Arealet ligger tæt på vadehavet, og den kystnære beliggenhed gør arealet ideelt til produktion af juletræer til engrossalg og salg af pyntegrønt.

Vores produktion af juletræer er stabil, og vi producerer årligt cirka 25.000 juletræer. Langt de fleste juletræer eksporterer vi til udlandet, hvor Tyskland og Polen udgør de største aftagere. Vores pyntegrønt, derimod, sælger vi primært til lokalområdet.

På Skærbæk Arealet producerer vi juletræer af højeste kvalitet, og du kan både købe juletræer, som er formklippede, og juletræer, som er naturgroede. Vi har også pyntegrønt til salg.

Salg af juletræer

Plantningsselskabet Sønderjylland har specialiseret sig i salg af juletræer direkte til stadepladserne. Fælles for de juletræer, vi dyrker og sælger, er, at de er juletræer i nordmannsgran. Nordmannsgrantræet er kendetegnet ved at holde længe uden nåletab, hvilket gør det velegnet som indendørs juletræ.

Når vi foretager salg af juletræer til engros, har vi den gode service for øje. Kundetilfredshed er vores største fokus, og det bevidner vores mange, lange kunderelationer i særdeleshed om. Samtidig har vi fokus på produktion af juletræer i høj kvalitet, så dig, der køber juletræer til din stadeplads, har et flot udvalg at tilbyde dine kunder.

Vi viser altid gerne vores juletræer frem til nye såvel som nuværende kunder.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om vores salg af juletræer til engros?

Skriv til Morten via morten.faudel@plantningsselskabet.dk eller ring til ham på telefon +45 60563017.

Salg af pyntegrønt

Plantningsselskabet Sønderjylland sælger årligt 35.000 kilogram nordmannsgran og nobilis til lokale kirkegårde. Foruden salg af pyntegrønt til lokale kirkegårde bortforpagter vi 45 hektar med nobilis.

Anvendelsesmulighederne for pyntegrønt kan variere, og typisk afhænger de også af formålet. Som regel bliver pyntegrønt dog brugt til enten dekorationer, kranse eller afdækning af gravsteder, da pyntegrønt af nordmannsgran holder længe og derfor egner sig godt til langvarig pyntning.

I vores produktion af juletræer gør vi brug af vores specialviden og faglige kunnen. Det gør vi for at kunne give dig den bedste service og sælge dig det bedste produkt. Vi har altid fokus på at levere nordmannsgran og nobilis i høj kvalitet, så dit køb af pyntegrønt lever op til dine forventninger.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om vores salg af pyntegrønt?

Skriv til Morten via morten.faudel@plantningsselskabet.dk eller ring til ham på telefon +45 60563017.

 

Frøplantage til juletræer og pyntegrønt

Plantningsselskabet Sønderjylland ejer Europas største frøplantage med nordmannsgran til juletræer og pyntegrønt. Plantagen udgør samlet set 13 hektar, og af de 13 hektar drives fem hektar økologisk.

Vores frøplantage, PS Elite FP670, består af de 11 bedste kloner fra Silkeborg Nordskov FP259, som har oprindelse i Borshomi, Georgien. Frøene sikrer vores produktion af juletræer, så vi også om mange år kan tilbyde juletræer til engros og køb af pyntegrønt.

Frøplantagen drives i samarbejde med HDseed.